Nine Yards Customs

+31 76 850 80 36
+31 6 196 681 70

Spinveld 49
4815 HV, Breda

Stalen pui - Modern en robuust

NIne yards customs is de specialist in het ontwikkelen van custom made projecten, waaronder een moderne stalen pui die een industriële look geven aan het interieur en de uitstraling van het huis. Deze stalen puien zijn gemaakt van duurzaam materiaal en gaan in tegenstelling tot hout, decennia mee. Ze ogen zeer robuust en zijn onderhoudsvrij. Zowel in oudere panden als bij moderne projecten zorgen stalen deuren en puien voor een stoere elegante look. 

ONTWERP

Custom builds worden voorzien van een uniek en maatwerk ontwerp. Wij zijn op ons best wanneer we de creatieve vrijheid krijgen en denken graag mee met de doelstelling.

REALISATIE

Het team van Nine Yards realiseert het object of installatie van A tot Z. Alle custom builds zijn voorzien van de nodige keurmerken voor gebruik tijdens evenementen.

ADVIES

Het team van Nine Yards denkt graag mee met uitdagingen. Met onze achtergrond in skateparken bouw en retail hebben we al voor veel uitdagingen gestaan.

De voordelen van een stalen pui


Sterk
Het eerste voordeel is dat Stalen puien ijzersterk zijn. Ze kunnen met gemak grote ramen dragen. Zo groot dat zelfs gebouwen met hoge raampartijen steeds vaker voor een stalen constructie gaan. Daarnaast zijn ze duurzaam en gaan ze het langst mee van alle soorten materialen.

Onderhoud
Stalen puien zijn onderhoudsarm. Ze gaan decennia mee en hoeven enkel schoongemaakt te worden. Ook zijn ze niet gevoelig voor vocht of warmte waardoor de kleur ook nog eens lang mee gaat. 


Industrieel
Ze hebben een industriële look en kunnen vanwege de sterkte van het materiaal ook nog eens elegant overkomen doordat de stalen constructie smaller is dan bijv hout of kunstof. Door de smalle stroken zie je meer raam en oogt het een stuk rustiger. Door deze uitstraling zijn ze enorm populair bij bepaalde huizen en gebouwen.

Project detail shop-in-shop Vans bij Bonk

Recente projecten

Red Wing Amsterdam

Quicksilver Showroom

Soletech Amsterdam